Tantra for livet jeg søger en kvinde

tantra for livet jeg søger en kvinde

Hej, jeg søger en kvinde/dame/pige eller hvad hun nu helst vil kaldes, som har lyst til at skrive om alt om intet. . Dejlige veninder/venner søges:) Jeg er 57 år, er udadvendt og livsglad, bor alene, har godt job og masser af gode input i livet - men jeg savner et par veninder mere:) Tænker nogle fællesinteresser kunne. faxinternet.info er en online medlemsklub med internt forum. Her finder du videoer, artikler, podcasts, guidede meditation m.m.m om tantra, produceret af erfarne tantrikere, for at inspirere og løfte dig og din tantraproces. Jan 29, - Rige mænd søger smukke kvinder til dating på det nye netværk faxinternet.info.

Tantra massage til mænd chat frækt

Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år. Og jeg forstår helt, hvor usikkert det kan være, når nu man gerne vil, men også selv vil kunne styre hvem og hvordan man bliver rørt ved. Hej jeg er en frisk kvinde som søger nogle at skrive sammen med.. Hej Jeg er Vio. Jeg er en ung kvinde på 28år, der søger veninder og venner da mit netværk ikke er særlig stort. Jeg søger en god veninde at mødes med cafebesøg, biograf, tur i skoven, bytur eller bare hyggesnak hjemme Jeg er 47 år, bor i Aarhus, har 2 voksne børn.

tantra for livet jeg søger en kvinde

Hej, jeg søger en kvinde/dame/pige eller hvad hun nu helst vil kaldes, som har lyst til at skrive om alt om intet. . Dejlige veninder/venner søges:) Jeg er 57 år, er udadvendt og livsglad, bor alene, har godt job og masser af gode input i livet - men jeg savner et par veninder mere:) Tænker nogle fællesinteresser kunne. Med dvd'en "Tantra for livet" bliver du tydeligt instrueret i at give din partner en behagelig og nydelsesrig tantramassage. "Tantra for livet - Lær at give tantramassage" varer 2 timer og 40 minutter og indeholder to kapitler - "hvordan du giver tantramassage til en mand" og "hvordan du giver tantramassage til en kvinde" - der  Missing: søger. Vejledning i tantramassage for både mænd og kvinder. Massagen har til formål at forbedre samlivet for voksne mennesker. Bedøm dette materiale. Ryd. Emneord massage tantra. Vi har indkøbt 3 eksemplarer. Der er 13 reserveringer til dette materiale.

Video 2 om Kursus i tantramassage

Sex linjen ingen sexlyst


Du kan arbejde for, at dit liv bliver velsignet, hvor alt sker indenfor en god ramme. Hej er en ny fyr i Nordsjælland men jeg er en ung fyr på 24 som søger noget selskab her i denne uge da jeg har fri hele ugen. Mine interesser er tegne, male, hjemmelig hygge, biografture, god mad. Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Sa jeg glæder mig for dig. Enlig mand søger søde veninder og venner, og lad os se hvad der sker, fremtiden kan jeg ikke se: Ich habe aber angefangen Dänisch zu lernen und möchte mich irgendwann auch auf Og hvis du selv har haft oplevelser med tantra massage, så del dem endelig med alle dem, der er åbne for at høre om det," opfordrer Adinatha Tantra.